Tisdag

Idag så  va jag i skolan :) sen så gick jag hem baka kladdkaka sen så drog jag och emelie till gymmet för vi har bestämt att nu är de här ända vecka emelie kan gymma för de är typ Vänliga veckan på gymmet så då får man ta me en kompis som får gymma gratis veckan ut så vi ska gymma vaje dag den här veckan och ibland ska ylva me ;)  men nu så kollar jag idol men ska bara rösta lite snabbt på Erik som ska jag ut till Emelie och nåra ^^



                    

Huvudvärk

Hellu! idag så hade jag fett ont i huvet men prova gå ändå så gick på so:n och sen så blev de bara värre och värre så jag gick hem och tog en ipren och vakna vid halv tre och mådde mkt bättre men ska nog ta de lungt idag och så får vi se om jag ska följa me ylva och gymma ikväll vid åtta ;)

                                       


Måndag

HEJ! jag sluta för ca en timme sen och har vart i skolan och kom faktiskt i tid ;) (brukar försova mig)  de va bara jag och oscar F som va där idag från min klass och de va skönt för då får man extra mycke hjälp och så. vi går från 9-14 varje dag så de är fett najs :) idag så ska jag på Aik match de är Derby Aik - Dif och jag är ganska säker på att Aik vinner ;)  men just nu sitter jag me emelie och vi snackar och lyssnar på musik så vi hörs senare eller imorron!


Martinas blogg

Nu är de så att martinas blogg inte funkar så hon har gjort en ny som heter Martinasprao.blogg.se så du vet helena ;)

 gammal bild, but i love it ;)

Collide - Howie day



här är min favorit låt max som du tjatat om, men byter nog snart men då lägger jag upp den ;)

imorron börjar jag blogga på riktigt :)

Prao

den här bloggen ska jag ha v 40 och 41 när jag praoar. Fast jag ska bara praoa v 41 för v 40 ska jag gå i skolan ist ^^ men skriver igen om en vecka!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0